Foto impressie

Plants: Afbeelding 1 van 16 Plants: Afbeelding 2 van 16 Plants: Afbeelding 3 van 16 Plants: Afbeelding 4 van 16 Plants: Afbeelding 5 van 16 Plants: Afbeelding 6 van 16 Plants: Afbeelding 7 van 16 Plants: Afbeelding 8 van 16 Plants: Afbeelding 11 van 16 Plants: Afbeelding 13 van 16 Plants: Afbeelding 15 van 16 Plants: Afbeelding 16 van 16 © 2013 RBeCreative  

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 RBCreative  

Verbouwen

Wilt u meer ruimte in uw woning voor bijvoorbeeld een kantoor of een eethoek? U kunt er dan voor kiezen om uw bestaande woning te vergroten middels een aanbouw. Deze aanbouw vergt wel enige voorbereiding; Welke isolatie wilt u, welke stenen hebben uw voorkeur, wilt u kunststof- of houten kozijnen en welke eisen stelt u aan de betimmering en afwerking.
Samen met Rijn Verhoeven Timmerwerken kiest u de technieken en materialen die het beste bij uw wensen en eisen passen. Het resultaat is een aanbouw die perfect bij uw behoefte en budget past, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat u altijd krijgt wat u in gedachten had.
Had u liever op zolder wat meer ruimte gehad? Misschien is het verhogen van de nok of het plaatsen van een dakkapel dan een mogelijke oplossing.
Deze dakkapellen worden met de hand op maat gemaakt, waardoor u altijd een pasklare oplossing krijgt voor uw ruimtegebrek.
Wilt u ook langer genieten van het buitenseizoen? Dit kan met een sfeervolle overkapping. Overkappingen kunnen tijdens de zomerdagen zorgen voor verkoeling. Om de lichtinval in uw woning niet te veel weg te nemen kan er gekozen worden voor een overkapping met lichtdoorlatende platen of d.m.v. een lichtkoepel.
Wilt u samen met Rijn Verhoeven Timmerwerken van gedachten wisselen over de manieren waarop uw huis stijlvol en functioneel kan worden uitgebouwd?