Foto impressie

Plants: Afbeelding 1 van 16 Plants: Afbeelding 2 van 16 Plants: Afbeelding 3 van 16 Plants: Afbeelding 4 van 16 Plants: Afbeelding 5 van 16 Plants: Afbeelding 6 van 16 Plants: Afbeelding 7 van 16 Plants: Afbeelding 8 van 16 Plants: Afbeelding 9 van 16 Plants: Afbeelding 10 van 16 Plants: Afbeelding 11 van 16 Plants: Afbeelding 12 van 16 Plants: Afbeelding 13 van 16 Plants: Afbeelding 14 van 16 Plants: Afbeelding 15 van 16 Plants: Afbeelding 16 van 16 © 2013 RBeCreative  

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 RBCreative  

Timmerwerken

Ook u heeft vast wel zo’n ruimte in uw huis of in uw schuur waar u veel meer mee zou willen en kunnen doen. Misschien gebruikt u die ruimte nu alleen maar voor opslag, omdat het er veel te koud en te ongezellig is om er te slapen, werken of hobbyen. De ruimte zou voor dat doel eerst geïsoleerd en afgetimmerd moeten worden.
Rijn Verhoeven Timmerwerken kan elke willekeurige ruimte voor u zo isoleren, aftimmeren en afwerken, dat er een functionele slaap,- hobby,- werk- of studeerkamer gerealiseerd wordt. Denk aan kastenwanden, trappen, deuren, lambriseringen en andere authentieke betimmeringen, die wij samen met u als opdrachtgever ontwerpen. Uitgangspunt voor het ontwerp is de functie waarvoor u de ruimte wilt gebruiken. U Wilt bijvoorbeeld van uw schuur een kantoor maken? Via ons kunt u ook de aanleg van elektra en sanitair en het schilderwerk uitbesteden, zodat u na de verbouwing ook echt helemaal klaar bent. Wilt u uw woonkamer een wat luxere uitstraling geven. Denk in dit geval eens aan een schuifwand. Een schuifwand geeft uw woonkamer meer stijl en uitstraling. Rijn Verhoeven Timmerwerken maakt deze schuifwanden voor u op maat, in de stijl en vormgeving die u wenst: modern of klassiek, met of zonder panelen. Inclusief afwerking en nabehandeling, in de kleur die u wilt. Onze deuren zijn onderhoudsarm en veilig in gebruik. Wilt u uw woning een andere uitstraling geven?