Foto impressie

Plants: Afbeelding 1 van 16 Plants: Afbeelding 2 van 16 Plants: Afbeelding 3 van 16 Plants: Afbeelding 4 van 16 Plants: Afbeelding 5 van 16 Plants: Afbeelding 6 van 16 Plants: Afbeelding 7 van 16 Plants: Afbeelding 8 van 16 Plants: Afbeelding 9 van 16 Plants: Afbeelding 10 van 16 Plants: Afbeelding 11 van 16 Plants: Afbeelding 12 van 16 Plants: Afbeelding 13 van 16 Plants: Afbeelding 14 van 16 Plants: Afbeelding 15 van 16 Plants: Afbeelding 16 van 16 © 2013 RBeCreative  

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 RBCreative  

Onderhoud / Renovatie

Zijn uw kozijnen zo langzamerhand aan reparatie of vervanging toe? Stel dit belangrijke onderhoud aan uw huis dan niet te lang uit, want hoe langer u wacht, hoe hoger de kosten. Wanneer uw kozijnen slechts gedeeltelijk verrot zijn, is reparatie een prima alternatief voor de veel duurdere aanschaf van nieuwe kozijnen. Soms zijn alleen maar bepaalde delen van uw kozijn aan vervanging toe. Denk aan houtrot bij open verbindingen, of aan houtrot als gevolg van lekkages, waardoor er op één of enkele plaatsen vocht in uw kozijn is gekomen. Na een renovatie ziet uw kozijn er weer als nieuw uit. Omdat bij deze kozijnrenovatie duurzame materialen gebruikt worden, kan uw kozijn er bovendien weer lang tegen. Is uw kozijn teveel aangetast om nog gerepareerd te kunnen worden? Rijn Verhoeven Timmerwerken levert nieuwe kozijnen in hout en kunststof, voorzien van draai- en/of kiepramen.
Ook voor een tuinhuisje of een schuurtje bij uw (sta)caravan op de camping bent u bij ons aan het juiste adres. Wat te denken van de renovatie of vervanging van uw dakgoten, inclusief betimmering en boeiboord? Misschien wilt u het hele dak wel vervangen, ook dit is mogelijk. Zie onze foto impressie waar een heel dak van een boerderij gerenoveerd is. Heeft u een eventueel nog andere wensen op het gebied van betimmering en renovatie? Informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben voor elk probleem en elke uitdaging wel een betaalbare en vakkundige oplossing.